Mușchi De Tigaie Cu Marinată Dulce

Muschiulet tigaie cu marinata dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 192 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos worcestershire, sare, friptură de mușchi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie fierbinte se înfășoară cu brânză albastră, Mușchi Ars Cu Sos Balsamic Dulce, și Mușchi dulce și acru se amestecă cu cartofi piure de fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi. Marinați la frigider 8 ore.
Scoateți friptura din marinată, rezervând marinada.
Încălziți o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați carnea de vită pe un platou; păstrați cald.
Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați marinata rezervată și bulionul în tigaie; răzuiți tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la fierbere; gatiti 4 minute sau pana cand sosul se reduce la 1/4 cana. Feliați carnea de vită în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Serviți carnea de vită cu sos.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlot-ul regizorului. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.