Mușchi De Porc Din Illinois Central

Mușchi De Porc Din Illinois Central
Central Illinois muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1387 calorii. Dacă aveți miere, hrean, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Chef-Boy-I-Be-Caserola De Cod La Cuptor Din Illinois, Chef-Boy-I-Be-Illinois ' Broccoli Italiano, și Chef-Boy-I-Be Illinois' Paste Liguriene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Tăiați filetul în 4 Medalioane. Fluturați fiecare medalion în cruce, apoi așezați fiecare medalion între 2 bucăți de folie de plastic. Folosind un ciocan de carne, lira până când fiecare patty este 1/8-inch grosime și 6 la 8 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Se amestecă împreună Zara,mierea,usturoiul granulat,sarea, pudra de ceapă și boia de ardei într-un bol pentru a face marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
UmărUmăr
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați carnea de porc într - un vas de 9 pe 13 inci și acoperiți marinada. Marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți uleiul la foc mediu la 350 de grade F. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Configurați o stație de panificare în trei etape, cu făina, ouăle și pesmetul în trei vase separate de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați mai întâi filetele marinate în făină, scuturați orice exces, apoi în ouă și lăsați orice exces să se scurgă, apoi în pesmet. Apăsați chiftelele în pesmet până când se obține o acoperire totală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Pe rând, prăjiți fiecare patty până se rumenesc, aproximativ 3 minute, răsturnând dacă este necesar. Carnea de porc este atât de subțire, încât până când este maro auriu, se face. Odată ce carnea de porc este terminată, așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu sârmă și introduceți-o în cuptor pentru a se încălzi, dacă doriți. Dacă nu, nu vă faceți griji, este la fel de bun la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1
Amestecați maioneza, muștarul, conservele de caise, mierea și hreanul într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pentru construcția sandwich-ului: pe fiecare coc de jos, așezați 2 felii de brânză americană și apoi acoperiți cu filetul cald de porc. Acoperiți carnea de porc cu ceapă roșie, murături și salată. Schmear muștarul de caise se întinde pe cocul de sus și apoi deasupra sandvișului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ardei ArbolArdei Arbol
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua De Piedra Gran Seleccion Malbec
Arome Dense de prune întunecate și ciocolată, stratificate cu stejar prăjit și un finisaj catifelat care persistă și persistă. Se împerechează bine cu carne la grătar, brânză medie până la puternică sau pur și simplu pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista