Midii fra Diavola ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $2.02 pe portie. O porție conține 467 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, măsline kalamatan, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Mussels alla Diavola, Pui alla Diavola, și Rețetă Polletto Alla Diavola.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.