Muschiță de porc prăjită cu cârnați, umplutură de pâine de porumb

Muschiță de porc prăjită cu cârnați, umplutură de pâine de porumb
Muschiță de porc prăjită cu cârnați, umplutură de pâine de porumb este o rețetă sudică care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46 g de proteine, 38 g de grăsime și un total de 711 de calorii. Pentru 2,81 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de sâmburi de struguri, pâine de porumb, smântână groasă și ceapă. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53%. Muschiță de porc prăjită cu umplutură de mere, ceapă și prune uscate, mușchiul de porc prăjit de lămâie și ardei cu umplutură de pâine de porumb și muschiul de porc prăjit de lămâie și ardei cu umplutură de pâine de porumb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de ulei și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat
Cârnați De Porc Italian MăcinatCârnați De Porc Italian Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).
2
Se caleste pana ce ceapa devine translucida. În aceeași tigaie, adăugați carnea de cârnați și gătiți până când toți cârnații și-au schimbat culoarea și sunt fierți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați pâinea de porumb și ierburile proaspete și continuați să gătiți încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
4
Se ia de pe foc si se lasa sa se odihneasca pana se raceste.
5
Cand se raceste adaugam albusurile batute spuma, smantana tare si untul topit si amestecam pentru a se combina. Ajustați condimentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Faceți o tăietură de 1/4 inch din partea de sus a coapsei pe toată lungimea și rulați bucățile de porc în același timp, aceasta vă va oferi o bucată plată de carne (dacă ar fi să o rulați înapoi, ar arăta ca a făcut-o înainte de a o tăia). Întindeți uniform umplutura peste muschiul de porc turtit și apoi rulați-o din nou la forma originală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Leagă împreună cu sfoară de măcelar, astfel încât coada să fie legată la fiecare 1 până la 2 inci. Se da la frigider pentru aproximativ 1 ora sa se odihneasca si sa se intareasca putin.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Folosind o tigaie mare la foc mare, adăugați restul de 2 linguri de ulei de sâmburi de struguri și prăjiți întreaga muschie de porc până se rumenește peste tot, apoi transferați tava la cuptor și coaceți timp de 15 până la 17 minute. . Reduceți căldura la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Verificați temperatura cărnii de porc după 10 minute, deoarece unele cuptoare se gătesc mai repede decât altele și nu vrem ca carnea să se gătească prea mult. Muschiul trebuie scos din cuptor când atinge o temperatură internă de 135 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Transferați muschiul pe o masă de tăiat și acoperiți cu folie de aluminiu, să se odihnească timp de 5 minute. Va continua să se gătească și să atingă o temperatură internă de 145 de grade F. Tăiați carnea de porc și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vinul spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru sud. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista