Muschiuță de porc cu Ketchup și Marmeladă de Ceapă

Muschiuță de porc cu Ketchup și Marmeladă de Ceapă
Muschiu de porc cu ketchup și marmeladă de ceapă este un fel principal care servește 8. O porție conține 250 de calorii, 32 g de proteine și 11 g de grăsime. Pentru 1,71 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și luați ceapă, ulei de sâmburi de struguri, ulei de sâmburi de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum muschiuș de porc umplut cu fenicul cu glazură de miso-marmeladă, cotlete de porc în saramură de bere cu marmeladă de ceapă și muschi de porc cu marmeladă de caise și ceapă uscate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru carnea de porc: Clătiți muschiul de porc pentru a îndepărta reziduurile și uscați cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare, piper și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Carne De PorcCarne De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Încinge uleiul de sâmburi de struguri la foc mediu-mare într-o tigaie sigură pentru cuptor, de preferință cu un capac. Se prăjește muschiul de porc pe toate părțile, lăsând fiecare parte netulburată în primele minute înainte de a o întoarce, pentru a permite condimentelor să se integreze în suprafața cărnii. Acoperiți tava și transferați la cuptor. Prăjiți, acoperit, până când furculița este fragedă, aproximativ 1 1/2 oră, sau până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 160 de grade F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Carne De PorcCarne De Porc
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți capacul și creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F timp de aproximativ 10 minute pentru a lăsa friptura să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească și gătiți la 170 de grade F. Felați.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru marmeladă: În timp ce carnea de porc este la cuptor, faceți marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încinge uleiul de sâmburi de struguri la foc mediu într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa și reduceți focul la mic. Se lasă să se caramelizeze încet, aproximativ 30 până la 40 de minute. Se amestecă ketchup și sare și piper, după gust, și se mai lasă la fiert încă 10 minute pentru a reduce și a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați ulei suplimentar înainte de servire dacă marmelada pare prea păstoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Subţire-Subţire-
10
Serviți marmeladă peste carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista