Muschiulet De Vita Prajit Cu Boabe De Piper
Această rețetă servește 10 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Muschiulet de vita cu coaja de piper cu Gremolata, și Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu reducere de șalot-Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Așezați filetul pe un suport de prăjire.
Presărați generos cu sare kosher și zahăr, ceea ce va aprofunda aromele savuroase.
Apăsați boabele de piper zdrobite pe toată suprafața cărnii. Introduceți un termometru pentru carne și introduceți-l în cuptor până când carnea de vită înregistrează 120 până la 125 grade F pentru mediu-rare/rare. Carnea de vită va găti probabil în 20 până la 25 de minute, în funcție de temperatura sa înainte de a intra în cuptor.
În timp ce carnea se prăjește, topiți untul cu usturoiul într-o tigaie mică și lăsați untul să se rumenească ușor.
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Scoateți carnea când este gata și turnați ușor untul de usturoi (ar trebui să sfârâie când lovește carnea). Acoperiți carnea ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.