Muschiulet De Vita Prajit Cu Boabe De Piper

Muschiulet De Vita Prajit Cu Boabe De Piper
Această rețetă servește 10 și costă 19 cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muschiulet de vita incrustat cu piper pe rosii de vita cu branza de capra, ceapa prajita frantuzeasca si sos de otet Balsamic, Muschiulet de vita cu coaja de piper cu Gremolata, și Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu reducere de șalot-Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați filetul pe un suport de prăjire.
4
Presărați generos cu sare kosher și zahăr, ceea ce va aprofunda aromele savuroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Apăsați boabele de piper zdrobite pe toată suprafața cărnii. Introduceți un termometru pentru carne și introduceți-l în cuptor până când carnea de vită înregistrează 120 până la 125 grade F pentru mediu-rare/rare. Carnea de vită va găti probabil în 20 până la 25 de minute, în funcție de temperatura sa înainte de a intra în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
În timp ce carnea se prăjește, topiți untul cu usturoiul într-o tigaie mică și lăsați untul să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Scoateți carnea când este gata și turnați ușor untul de usturoi (ar trebui să sfârâie când lovește carnea). Acoperiți carnea ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista