Muschiulet De Vita Cu Avocado B Saucarnaise

Filet de vită cu Avocado B Sausos Carnaise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri principale. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 690 calorii, 35g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piper, pătrunjel, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Filet de vită umplut cu Oscar cu cartofi de rozmarin și Bearnaise, Carne de vită cu sos Bearnaise, și File De Carne De Vită În Foietaj Cu Sos Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați filetul uniform cu sare și piper. Se amestecă împreună unt și următoarele 3 ingrediente, și se freacă amestecul peste muschiulet. Acoperiți și răciți 1 până la 2 ore.
Așezați într-o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți filetul la 400 timp de 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145 (mediu-rar).
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Se servește cu sos de avocado Bearnaise.