Muschiulet De Porc Rozmarin

Muschiulet De Porc Rozmarin
Muschiulet de porc rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 126g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 747 calorii. Pentru $ 5.02 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți slănină de arțar, frunze proaspete de rozmarin, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Muschiulet De Porc Rozmarin, Muschiulet De Porc Rozmarin, și Usturoi Rozmarin Muschiulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați muștarul Dijon, ardeiul negru proaspăt măcinat, rozmarinul tocat și usturoiul tocat și amestecați bine. Frecați amestecul de muștar pe suprafața filetelor și înfășurați-l în folie de plastic. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați crengute de rozmarin și usturoi zdrobit în centrul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Scoateți folia de plastic din filete și acoperiți fiecare cu 2 felii de slănină de arțar. Legați-vă cu sfoară de bucătărie pentru a fixa fâșiile de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Introduceți tigaia de prăjire în cuptor și coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu, introdus în filete, înregistrează 160 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor când se atinge gradul de coacere dorit și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Îndepărtați sfoara de bucătărie, feliați și serviți cu părțile preferate.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Garnisiți cu crengutele de rozmarin și usturoiul. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega DiamAndes Uco Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Revista