Muschiulet De Porc Rozmarin
Muschiulet de porc rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 126g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 747 calorii. Pentru $ 5.02 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți slănină de arțar, frunze proaspete de rozmarin, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Muschiulet De Porc Rozmarin, Muschiulet De Porc Rozmarin, și Usturoi Rozmarin Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați muștarul Dijon, ardeiul negru proaspăt măcinat, rozmarinul tocat și usturoiul tocat și amestecați bine. Frecați amestecul de muștar pe suprafața filetelor și înfășurați-l în folie de plastic. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați crengute de rozmarin și usturoi zdrobit în centrul unei tigaie.
Scoateți folia de plastic din filete și acoperiți fiecare cu 2 felii de slănină de arțar. Legați-vă cu sfoară de bucătărie pentru a fixa fâșiile de slănină.
Introduceți tigaia de prăjire în cuptor și coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu, introdus în filete, înregistrează 160 de grade F.
Scoateți din cuptor când se atinge gradul de coacere dorit și lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute pe o tăietură.
Îndepărtați sfoara de bucătărie, feliați și serviți cu părțile preferate.
Garnisiți cu crengutele de rozmarin și usturoiul. Bucurați-vă!