Muschiulet de porc glazurat portocaliu cu Tabbouleh de merișor cu Saut de mazăre Snap 4

Muschiulet de porc glazurat portocaliu cu Tabbouleh de merișor cu Saut de mazăre Snap 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc glazurat cu portocale cu Tabbouleh de afine cu Saut de mazăre Snap. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 386 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Un amestec de pudră de cinci condimente, afine, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine, Filet De Porc Glazurat Cu Afine Portocalii, și Filet De Porc Glazurat Cu Portocale - Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați carne de porc; gătiți 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Periați carnea de porc cu jumătate de amestec de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Carne De PorcCarne De Porc
7
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când un termometru înregistrează 145, rotind și ungând cu marmelada rămasă după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Așezați carnea de porc pe o tăietură; rezervați sosul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
9
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 minute; tăiat în 12 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
10
În timp ce carnea de porc gătește, aduceți bulionul și următoarele 3 ingrediente (prin sare) la fiert într-o cratiță; se amestecă bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
12
Așezați 3 felii de porc pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri de sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
SosSos
13
Serviți fiecare cu 3/4 cană amestec de bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista