Muschiulet de porc glazurat portocaliu cu Tabbouleh de merișor cu Saut de mazăre Snap 4

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc glazurat cu portocale cu Tabbouleh de afine cu Saut de mazăre Snap. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 386 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Un amestec de pudră de cinci condimente, afine, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine, Filet De Porc Glazurat Cu Afine Portocalii, și Filet De Porc Glazurat Cu Portocale - Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc; gătiți 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Periați carnea de porc cu jumătate de amestec de marmeladă.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când un termometru înregistrează 145, rotind și ungând cu marmelada rămasă după 10 minute.
Așezați carnea de porc pe o tăietură; rezervați sosul în tigaie.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 minute; tăiat în 12 felii.
În timp ce carnea de porc gătește, aduceți bulionul și următoarele 3 ingrediente (prin sare) la fiert într-o cratiță; se amestecă bulgur.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Puf cu o furculiță. Se amestecă ceapa verde.
Așezați 3 felii de porc pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 2 linguri de sos rezervat.
Serviți fiecare cu 3/4 cană amestec de bulgur.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec]()
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.