Muschiulet De Porc Cu Zmeura
Muschiulet de porc zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 278 calorii, 36g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $1.71 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de oțet de vin, piper cayenne, fructe tartinabile de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Sos BBQ cu zmeură Chipotle (cu filet de porc), Filet de porc cu sos de zmeură Dijon, și Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați filetul în opt felii, aproximativ 1-1/4 in. gros.
Se presară cu lămâie-piper și cayenne. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți carnea de porc în unt la foc mediu-mare timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați ingredientele sosului în tigaie. Gatiti si amestecati timp de 2-3 minute sau pana cand se ingroasa si se ingroasa usor, razuind pentru a slabi bucatile rumenite.
Se servește peste carne de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Monterey Pinot Noir. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Crama Hahn Monterey Pinot Noir]()
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.