Muschiulet De Porc Cu Var De Ghimbir

Muschiulet De Porc Cu Var De Ghimbir
Muschiuletul de porc cu var de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă servește 2. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de zahăr din trestie, ulei de măsline, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Încercați Muschiulet De Porc Cu Var De Ghimbir, Filet De Porc Cu Soia, Ghimbir Și Var, și Muschiulet De Porc Chili-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sosul de soia, oțetul de vin de orez, zahărul din trestie, sucul de lămâie, coaja de tei, ceapa verde, usturoiul, ghimbirul măcinat și sosul de usturoi chile împreună într-un vas mare de sticlă sau ceramică; adăugați carnea de porc feliată și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Ceapa VerdeCeapa Verde
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
BolBol
2
Scoateți carnea de porc din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti feliile de porc in ulei pana cand nu mai sunt roz in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher) cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Flechas de Los Andes Gran Malbec (ou Kosher)
Culoare rubin intens. Luminos, cu arome complexe de mure, minerale și violete. Dens și concentrat, acest vin are o aciditate solidă și taninuri care marchează aromele fructelor de pădure, violetelor și ciocolatei amare. De asemenea, mențin dulceața vinului. Finisajul este cu taninuri dulci și violet plăcut. Acesta este un vin bine echilibrat, bogat în personalitate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista