Muschiulet de porc cu crustă de piper cu sos Balsamic de căpșuni
Muschiulet de porc cu crustă de piper cu sos Balsamic de căpșuni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.8 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, filete de porc, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cafea Crusted Balsamic Tras Muschiulet De Porc, Muschiulet De Porc Cu Crustă De Usturoi Balsamic La Grătar, și Muschiulet De Porc Cu Crustă De Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 40
sau tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc uniform cu rozmarin, sare și piper. Carne de porc la grătar, acoperită, rotind o dată, 15 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu; lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă eșalotă; gatiti 1-2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă bulionul de pui și următoarele 3 ingrediente. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți 1 până la 2 minute, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă căpșunile și se gătește, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute sau până când boabele se înmoaie și amestecul se îngroașă ușor. Sos de lingură peste carne de porc feliată și orez, dacă se dorește.
Se presara cu ceapa verde.