Muschiulet De Bizon Frecat Cu Condimente Din Sud-Vest

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Muschiul de bizon frecat cu condimente din sud-vest ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 149 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.66 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudra ancho chile, oregano, Ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ancho-File De Bizon Frecat Cu Sos Picant De Cilantro, Spice frecat la gratar American Bison coaste scurte cu miere de portocale Chipotle sos BBQ, și Filet De Porc Frecat Cu Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic.
Așezați bizonul pe o farfurie; stropiți cu suc. Frecați amestecul de condimente peste bizon. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 42
Lăsați bizonul să stea la temperatura camerei 15 minute. Asigurați bizonul la intervale de 2 inci cu sfoară.
Așezați bizonul într-o tigaie mică acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 115 sau până la gradul dorit de coacere (temperatura va continua să crească pe măsură ce se prăjește).
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.