Muschiu de porc cu rozmarin-caise

Muschiu de porc cu rozmarin-caise
Mușchiul de porc cu rozmarin și caise durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 258 de calorii . Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 34 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, rozmarin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Muschiuța de porc înfășurată în slănină , Mușchiul de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii și Mușchiul de porc la grătar cu ghimbir .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, 1 lingură de ulei, usturoiul, sare și piper; ungeți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți carnea de porc în uleiul rămas pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți la 425° timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură; ungeți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne indică 160°, ungând ocazional cu suc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista