Muschiu de porc cu rozmarin-caise

Muschiu de porc cu rozmarin-caise
Mușchiul de porc cu rozmarin și caise durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 258 de calorii . Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 34 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, rozmarin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Muschiuța de porc înfășurată în slănină , Mușchiul de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii și Mușchiul de porc la grătar cu ghimbir .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, 1 lingură de ulei, usturoiul, sare și piper; ungeți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți carnea de porc în uleiul rămas pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți la 425° timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură; ungeți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne indică 160°, ungând ocazional cu suc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista