Muschiu de porc cu rozmarin-caise

Mușchiul de porc cu rozmarin și caise durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 258 de calorii . Pentru 1,47 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 34 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, rozmarin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Muschiuța de porc înfășurată în slănină , Mușchiul de porc delicios prăjit cu ciuperci și salată de roșii și Mușchiul de porc la grătar cu ghimbir .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați rozmarinul, 1 lingură de ulei, usturoiul, sare și piper; ungeți carnea de porc.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți carnea de porc în uleiul rămas pe toate părțile.
Coaceți la 425° timp de 15 minute.
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură; ungeți carnea de porc.
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne indică 160°, ungând ocazional cu suc de tigaie.
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.