Muschi de porc sarat cu zahar brun-glazura Bourbon

Muschi de porc sarat cu zahar brun-glazura Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc sărat cu glazură de zahăr brun-Bourbon. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 715 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână friptură de coaste de porc tăiată în franceză, sare kosher, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu slănină și glazură de zahăr brun, Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică, și Cotlet De Porc Condimentat Cu Zahăr Brun.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 galon de apă și sare într-un vas mare, amestecând până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați carne de porc în saramură; la frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
3
Scoateți carnea de porc din saramură; aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați zahărul, oțetul, bourbonul, boabele de piper și frunza de dafin într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti 9 minute sau pana se reduce la 2/3 cana. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
6
Combinați uleiul de măsline, piperul măcinat și usturoiul într-un castron mic; frecați uniform peste carnea de porc. Se acoperă cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Periați amestecul de zahăr brun uniform peste carnea de porc; coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 140 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Așezați carnea de porc pe un platou. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Notă de vin: carne de porc sărată cu zahăr brun
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
12
Glazura Bourbon imploră un vin care nu este de fapt dulce, dar pare să fie pentru că este atât de fructat. Zinfandel roșu suculent este acel tip de vin. Du-te pentru Dutton Goldfield intens 2007 Zin de la Morelli Lane Vineyard în California rece rusă River Valley ($40). Plantate de coloniștii italieni în urmă cu mai bine de 100 de ani, aceste viță de vie renunță la aromele strălucitoare de fructe de pădure și cireșe, plus un picant care profită la maximum de boabele de piper negru din glazură (și, de fapt, de restul acestui meniu picant și picant). -- Sara Schneider
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
VinVin
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
CireșeCireșe
Fructe De PadureFructe De Padure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista