Muschi de porc sarat cu zahar brun-glazura Bourbon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc sărat cu glazură de zahăr brun-Bourbon. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 715 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână friptură de coaste de porc tăiată în franceză, sare kosher, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu slănină și glazură de zahăr brun, Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică, și Cotlet De Porc Condimentat Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Combinați 1 galon de apă și sare într-un vas mare, amestecând până se dizolvă sarea.
Adăugați carne de porc în saramură; la frigider 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din saramură; aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați zahărul, oțetul, bourbonul, boabele de piper și frunza de dafin într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti 9 minute sau pana se reduce la 2/3 cana. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Pune deoparte.
Combinați uleiul de măsline, piperul măcinat și usturoiul într-un castron mic; frecați uniform peste carnea de porc. Se acoperă cu crenguțe de cimbru.
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute.
Periați amestecul de zahăr brun uniform peste carnea de porc; coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 140 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe un platou. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Notă de vin: carne de porc sărată cu zahăr brun
Glazura Bourbon imploră un vin care nu este de fapt dulce, dar pare să fie pentru că este atât de fructat. Zinfandel roșu suculent este acel tip de vin. Du-te pentru Dutton Goldfield intens 2007 Zin de la Morelli Lane Vineyard în California rece rusă River Valley ($40). Plantate de coloniștii italieni în urmă cu mai bine de 100 de ani, aceste viță de vie renunță la aromele strălucitoare de fructe de pădure și cireșe, plus un picant care profită la maximum de boabele de piper negru din glazură (și, de fapt, de restul acestui meniu picant și picant). -- Sara Schneider