Muschi de porc la gratar cu salsa de ananas

Carne de porc la gratar cu salsa de ananas ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 65 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 35 și costă 54 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, friptură de porc tăiată în centru, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas prăjită la foc, Carne de porc marinată cu Salsa de porumb la grătar, și Cotlet de porc cu usturoi și ierburi la grătar cu salsa de piersici.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Se amestecă ananasul, ardeiul roșu, coriandrul și pansamentul până se omogenizează bine. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Combinați amestecul de acoperire și condimentele într-o pungă mare de plastic.
Ungeți sucul de lămâie uniform pe carne.
Așezați carnea în pungă cu amestec de acoperire; închideți punga și agitați până când carnea este acoperită uniform.
Scoateți carnea din pungă; așezați în tigaie de unică folosință sau pe o bucată mare de folie care a fost înțepată în mai multe locuri cu găuri. Apăsați orice amestec de acoperire rămas pe carne.
Opriți unul dintre arzătoarele pentru grătar, apoi așezați carnea pe acea parte. Închideți capacul grătarului. Gatiti 1 pana la 1-1 / 4 ore sau pana cand carnea este fiarta. (Carnea de porc se face atunci când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 71°.)
Se servește cu amestecul de ananas.