Muschi de piept de curcan cu ierburi
Muschiul de piept de curcan cu ierburi este un fel principal fără gluten și primar . O porție conține 284 de calorii , 40 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 3,17 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de muschi de piept de curcan, rozmarin, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 14% . Acest scor este destul de prost. Încercați muschii de curcan cu ierburi la grătar , muschii și legume din piept de curcan la grătar și muschii din piept de curcan cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați primele cinci ingrediente. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 45 de secunde sau până când untul se topește.
Tăiați muschiul în patru porții; aplatizați la 1/4 inchi. grosime. Prăjiți curcanul la 4-6 inchi de la căldură până se rumenește ușor.
Ungeți cu puțin din amestecul de unt. Întoarce curcanul; se prăjește până când a doua parte se rumenește ușor.
Se unge cu amestec de unt. Prăjiți 6-8 minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz, periând des cu amestecul de unt rămas.