Rețeta Musaca de miel ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 467 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, lapte, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Musaca De Miel, Musaca de miel și vinete, și Musaca de cartofi și miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti amestecul de miel, gătiți mielul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până se rumeneste; se amestecă să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scoateți din tigaie; scurgere. Pune deoparte. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Adăugați ceapa în tigaie acoperită cu spray de gătit; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați miel, coacăze și următoarele 7 ingrediente (coacăze prin usturoi); aduceți la fierbere. Gatiti pana se ingroasa (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Usturoi
Miel
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
Pentru a pregăti sosul, gătiți 1 1/2 căni de lapte și unt într-o cratiță grea la foc mediu-mare până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Combinați 1/2 cană de lapte, albușuri de ou, făină și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare; adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de albușuri de ou, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie și gătiți până se îngroașă (aproximativ 15 minute), amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Așezați jumătate din feliile de vinete pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și periați cu 1 1/2 lingurițe de ulei. Se fierbe 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Repetați procedura cu vinete rămase și 1 1/2 lingurite de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Gatiti feliile de cartofi in apa clocotita 5 minute sau pana cand sunt crocante; scurgere. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
13
Aranjați cartofii în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătate din feliile de vinete peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
14
Se toarnă 4 căni de amestec de miel peste vinete și se presară cu 1 lingură de brânză. Aranjați vinetele rămase peste brânză și acoperiți cu amestecul de miel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Brânză
Miel
15
Se presară cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
16
Se întinde sosul peste brânză și se presară cu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Sos
17
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când blatul devine maro auriu.