Murătură De Șalotă Caramelizată

Murătură De Șalotă Caramelizată
Caramelizat șalotă murătură ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 3. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 374 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Iaurt De Eșalotă Caramelizat, Unt De Șalotă Caramelizat, și Vinetă De Șalotă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți șalotele și feliați-le subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mic. Când face spumă, adăugați șalotă feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
3
Amestecați șalotele pentru a le acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)Felii De Carne De Vită (salam, șuncă și/sau Curcan)
4
Adăugați sare de mare și zahăr și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Fierbeți șalotele, amestecând regulat, până când se rumenesc profund și se reduc în volum cu cel puțin jumătate. Acest lucru ar trebui să dureze între 30-45 de minute. Dacă încep să se lipească în timpul gătitului, adăugați un strop de apă pentru a preveni rumenirea și pentru a încuraja înmuierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Odată ce șalotele sunt mult reduse, ridicați focul la mediu-mare și adăugați rozmarin, piper și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
7
Gătiți șalotele timp de 6-8 minute la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când oțetul s-a redus și șalotele nu par deloc apoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8
Când s-a terminat de gătit, serviți cu brânză de capră, burgeri sau drapat peste verdeață robustă de salată. Se va păstra în frigider timp de 7-10 zile și se îngheață bine timp de până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Brânză De CaprăBrânză De Capră
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista