Murături Picante De Dovlecei
Murăturile Picante de dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 34 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 14 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Picant suc de fructe frigider muraturi {rapid & ușor!}, Murături de dovlecei și dovlecei, și Murături Atât De Dulci De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o grătar pe o foaie de copt. Aranjați feliile de dovlecei și dovlecei pe raft; se presară cu 1 linguriță de sare.
Lăsați să stea 30 de minute. Clătiți bine sub apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați dovleceii, dovleceii și ceapa într-un castron mediu de sticlă.
Combinați restul de 1 linguriță de sare, 1 cană de apă și ingredientele rămase într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și turnați peste legume. Se cântăresc legumele cu o farfurie. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Scurgeți sau serviți cu o lingură cu fante.