Murături De Roșii Verzi
Murăturile de roșii verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 7 porții cu 285 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, semințe de țelină, ienibahar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Încercați Murături De Roșii Verzi, Murături De Roșii Verzi, și Muraturi De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați roșiile și ceapa cu sare de decapare; lăsați să stea 4 până la 6 ore.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie; deoparte.
Combinați zahărul brun și oțetul într-un cuptor olandez; gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana se dizolva zaharul.
Puneți semințele de muștar și următoarele 3 ingrediente pe pătrat de 6 inci de pânză de brânză; cravată cu sfoară.
Adăugați punga de condimente, roșiile, ceapa și 3 căni de apă în amestecul de oțet.
Aduceți la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 25 de minute sau până când roșiile și ceapa sunt fragede.
Scoateți și aruncați punga de condimente.
Se toarnă amestecul fierbinte în borcane fierbinți, umplând la 1/2 inch de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
Procesați în baie de apă fierbinte 10 minute.