Murături De Pâine Și Unt

Murături De Pâine Și Unt
Pâine și unt muraturi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 492 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,84 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cuișoare măcinate, oțet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Murături de pâine și unt, Murături de pâine și unt, și Murături de pâine și unt.

Instrucțiuni

1
Puneți castraveții și ceapa într-un cuptor olandez mare; presărați uniform cu sare și adăugați apă pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se scurge bine.
3
Combinați oțetul, zahărul, semințele de muștar, turmericul și cuișoarele într-un recipient mare; fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
TurmericTurmeric
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Adăugați castraveți și ceapă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți din căldură.
6
Împachetați amestecul de castraveți în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu pentru cap de 1/4 inch. Acoperiți imediat cu capace metalice și benzi de șurub strânse. Procesați într - o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Răciți murăturile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista