Murăturile de pâine și unt durează aproximativ 4 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 50 și costă 3,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 67g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 465 calorii. Un amestec de semințe de muștar, oală de conserve, ridicatoare de borcane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 3192 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Murături de pâine și unt, Murături de pâine și unt, și Murături de pâine și unt sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Pregătiți castraveții: clătiți cu grijă castraveții, spălând orice murdărie care s-ar fi putut lipi de coaste. Tăiați 1/8 inch de la capete și aruncați. Feliați castraveții în felii groase de 1/4 inch, așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Adăugați ceapa feliată și sarea de murat. Se amestecă astfel încât sarea să fie bine distribuită printre feliile de castraveți. Acoperiți cu un prosop curat (prosop subțire, nu pânză de pământ). Acoperiți cu câțiva centimetri de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Puneți la frigider și lăsați să se răcească timp de 4 ore. Aruncați gheața. Clătiți bine feliile de castraveți și ceapă, scurgeți-le. Clătiți și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Sterilizați borcanele: dacă intenționați să vă păstrați murăturile în afara frigiderului pentru o perioadă de timp, va trebui să vă sterilizați borcanele înainte de conservare și să încălziți borcanele umplute într-o baie cu apă fierbinte după conservare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Dacă intenționați să mâncați murăturile imediat și să le păstrați tot timpul la frigider, puteți sări peste pasul băii de apă. Este încă o idee bună să sterilizați mai întâi borcanele, puteți face acest lucru trecându-le prin mașina de spălat vase sau plasându-le într-un cuptor de 200 de litri F timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a steriliza borcanele pentru conservare, așezați borcane goale pe un suport metalic într-o oală mare de conservare de 16 qt. (Borcanele trebuie să se sprijine pe un suport din oală, nu pe fundul vasului). Umpleți cu apă caldă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la cald pentru a menține borcanele fierbinți și gata pentru conservare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Îndepărtați cu clești sau ridicatoare de borcane unul câte unul, după cum puteți castraveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Sterilizați capacele aducând o oală cu apă la fierbere și turnând apă peste un vas care conține capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
8
Fierbeți oțetul, zahărul, condimentele de murat: într-o oală de 4 qt sau 6 qt, așezați oțetul, zahărul și toate condimentele. Aduceți la fierbere. Odată ce zahărul s-a dizolvat, adăugați castraveții tăiați felii și ceapa. Aduceți din nou la fierbere. De îndată ce soluția de oțet de zahăr începe să fiarbă din nou, folosiți o lingură cu fante pentru a începe să împachetați borcanele fierbinți cu castraveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Decapare
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoi
9
Împachetați borcane cu castraveți și ceapă, turnați sirop de murat peste ele: mai întâi împachetați un borcan la un centimetru de margine cu legumele. Apoi turnați sirop de zahăr cu oțet fierbinte peste legume la o jumătate de centimetru de jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Ștergeți janta cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Puneți un capac sterilizat pe borcan. Asigurați-vă cu o bandă metalică cu șurub.
12
Procesați în baie cu apă fierbinte: dacă intenționați să păstrați murăturile în afara frigiderului, procesați borcanele umplute într-o baie cu apă fierbinte timp de cel puțin 15 minute. Întoarceți borcanele umplute în același vas de conserve cu apa deja fierbinte. Nivelul apei trebuie să fie cu cel puțin un centimetru deasupra vârfului cutiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă tare timp de 15 minute sau 20 de minute pentru altitudini de 1001 până la 6.000 de picioare. Peste 6.000 de picioare, fierbeți timp de 25 de minute.
14
Scoateți borcanele din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
15
Lăsați să se răcească la temperatura camerei. Borcanele ar trebui să scoată un sunet pe măsură ce capacele lor se sigilează. Dacă un capac nu se sigilează corect, nu depozitați borcanul în afara frigiderului.