Murături cu pâine și unt de Loofah în unghi
Unghi Loofah pâine-și-unt muraturi este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de cidru, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Murături de pâine și unt, Murături cu pâine și unt, și Murături cu pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați loofah și curățați doar crestele, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Aruncați loofah cu sare kosher într-un castron, apoi acoperiți cu gheață și lăsați să stea 2 ore.
Scurgeți și îndepărtați orice gheață netopită.
Aduceți oțetul, apa, zahărul, semințele de muștar, Semințele de țelină și turmericul la fiert într-o cratiță nereactivă de 1 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Adăugați loofah și ceapă, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperite, 5 minute.
Transferați murăturile cu lichid într-un vas de sticlă sau ceramică rezistent la căldură de 1 litru și răciți la temperatura camerei. Se răcește, acoperit, cel puțin 2 zile (pentru ca aromele să se dezvolte) și până la 1 lună.
• Nu recomandăm prelucrarea acestor murături.
Încălzirea suplimentară conferă lufa o textură moale.