Unghi Loofah pâine-și-unt muraturi este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de cidru, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Murături de pâine și unt, Murături cu pâine și unt, și Murături cu pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați loofah și curățați doar crestele, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/2 inch. Aruncați loofah cu sare kosher într-un castron, apoi acoperiți cu gheață și lăsați să stea 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți și îndepărtați orice gheață netopită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
3
Aduceți oțetul, apa, zahărul, semințele de muștar, Semințele de țelină și turmericul la fiert într-o cratiță nereactivă de 1 litru, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Muștar
Semințe De țelină
Turmeric
Oțet
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați loofah și ceapă, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperite, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Transferați murăturile cu lichid într-un vas de sticlă sau ceramică rezistent la căldură de 1 litru și răciți la temperatura camerei. Se răcește, acoperit, cel puțin 2 zile (pentru ca aromele să se dezvolte) și până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muraturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
• Nu recomandăm prelucrarea acestor murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muraturi
2
Încălzirea suplimentară conferă lufa o textură moale.