Murături Crocante De Sake

Murături Crocante De Sake
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Murăturile crocante de Sake ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 2,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 344 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de legume, oțet de orez condimentat, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Murături Crocante De Morcovi, Pâine crocantă, dulce și acidulată și murături cu unt, și Sangria de Sake de vară: un cocktail ușor și răcoritor de sake.

Instrucțiuni

1
Aruncați 2 kilograme de legume mixte, cum ar fi sulițe de 4x1/2" de seră engleză sau castraveți persani, sulițe de 4x1/4" de morcovi decojiți și mâncăruri sferturi, cu 1 1/2 linguri de sare kosher într-un castron mare, larg, nonreactiv. Apăsați folie de plasticsuprafața legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Puneți o farfurie mică peste, apoi cântăriți cu două cutii de 28 de uncii (cum ar fi conservele de roșii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
3
Lăsați să stea în picioarela temperatura camerei timp de 2 ore.
4
Îndepărtați conservele, farfuria și folie de plastic; transferați legumele într-o strecurătoare. Clătiți bine cuapă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Transferați drenatlegume într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați8 frunze de shiso sau marebasil feliate subțire,1 ardei iute roșu Fresno sau jalapeimbrox tăiat în inele de 1/2", 3 linguri de sake, 2 linguri de oțet de orez condimentat, 2 lingurițe de semințe de Sesam și 1 linguriță de ghimbir decojit fin. Aruncați pentru a acoperi; acoperiți și refrigerați, tossingocazional, timp de cel puțin 1 hour.DO înainte: se pot face murături cu 1 săptămână înainte. Păstrați răcit, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuraturiMuraturi
OțetOțet
GhimbirGhimbir
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
7
Pentru a servi,folosiți o lingură cu fante pentru a transfera legumele dinlichid de murat în căni mari, borcane de zidărie sau boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Revista