Murături Crocante De Sake
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Murăturile crocante de Sake ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 2,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 344 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de legume, oțet de orez condimentat, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Murături Crocante De Morcovi, Pâine crocantă, dulce și acidulată și murături cu unt, și Sangria de Sake de vară: un cocktail ușor și răcoritor de sake.
Instrucțiuni
Aruncați 2 kilograme de legume mixte, cum ar fi sulițe de 4x1/2" de seră engleză sau castraveți persani, sulițe de 4x1/4" de morcovi decojiți și mâncăruri sferturi, cu 1 1/2 linguri de sare kosher într-un castron mare, larg, nonreactiv. Apăsați folie de plasticsuprafața legumelor.
Puneți o farfurie mică peste, apoi cântăriți cu două cutii de 28 de uncii (cum ar fi conservele de roșii).
Lăsați să stea în picioarela temperatura camerei timp de 2 ore.
Îndepărtați conservele, farfuria și folie de plastic; transferați legumele într-o strecurătoare. Clătiți bine cuapă rece.
Transferați drenatlegume într-un castron mare.
Adăugați8 frunze de shiso sau marebasil feliate subțire,1 ardei iute roșu Fresno sau jalapeimbrox tăiat în inele de 1/2", 3 linguri de sake, 2 linguri de oțet de orez condimentat, 2 lingurițe de semințe de Sesam și 1 linguriță de ghimbir decojit fin. Aruncați pentru a acoperi; acoperiți și refrigerați, tossingocazional, timp de cel puțin 1 hour.DO înainte: se pot face murături cu 1 săptămână înainte. Păstrați răcit, aruncând ocazional.
Pentru a servi,folosiți o lingură cu fante pentru a transfera legumele dinlichid de murat în căni mari, borcane de zidărie sau boluri.