Muffulettas

Muffulettas
Muffulettas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 442 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Muffulettas, Mini Muffulettas, și Mini Muffulete Ușoare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca. Se amestecă treptat în ulei. Se amestecă măslinele și ardeii prăjiți. Condimentează vinaigreta, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați partea superioară de 1 inch a pâinii. Puneți partea de sus deoparte. Goliți jumătățile de jos și de sus ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4
Întindeți o parte din amestecul de măsline și piper prăjit peste fundul pâinii și tăiați partea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Așezați carnea și brânzeturile în fundul pâinii. Se acoperă cu ceapa, apoi cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Întindeți amestecul rămas de măsline și piper prăjit deasupra sandvișului și acoperiți cu grijă cu blatul de pâine. Puteți servi sandvișul imediat sau puteți înfășura întregul sandviș strâns în folie de plastic și puneți-l la frigider cu o zi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Tăiați sandvișul în pene și serviți.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista