Spanakopita

Spanakopita
Spanakopita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 89 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Spanakopita, Spanakopita, și Placinta cu oala Spanakopita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se sotează ceapa și usturoiul timp de 3 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se continuă să se soteze până când spanacul este șchiopătat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
4
Adăugați suc de lămâie, îndepărtați-l de pe foc și puneți-l într-un colizor și stoarceți excesul de lichid. Puneți deoparte să se răcească. Umplutura trebuie să fie rece și uscată pentru a împiedica Filonul să devină ud. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu feta, coriandru și nucșoară. Se condimentează, apoi se pliază în amestecul de spanac răcit până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(Keebler)(Keebler)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, periați 2 foi de copt cu puțin unt topit. Desfaceți aluatul phyllo și așezați o foaie plată pe o suprafață de lucru. Aveți grijă să păstrați phyllo acoperit cu un prosop umed, nu umed, în timp ce lucrați pentru a preveni uscarea și a deveni fragil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Ungeți foaia cu unt topit, apoi presărați uniform cu puțin oregano și arpagic. Repetați cu încă 2 foi de phyllo, stivuind unul peste celălalt. Cu un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați foile pe lungime în treimi pentru a forma 2 benzi de 1/2 inci. Faceți acest lucru cu toate foile de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Așezați o linguriță de umplutură în apropierea colțului 1 al benzii filo stratificate. Îndoiți capătul într-un unghi peste umplutură pentru a forma un triunghi. Continuați să pliați triunghiul de-a lungul benzii până ajungeți la capăt, cum ar fi plierea unui steag.
8
Ungeți blatul cu unt și praf cu parmezan, așezați pe foaia de copt pregătită și acoperiți în timp ce pregătiți produsele de patiserie rămase. Repetați până când toate benzile de umplere și fileu sunt epuizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute până când triunghiurile sunt clare și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Serviți cald, cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții40
Scor De Sănătate6
Bucătăriieuropean
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista