Muffuletta De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Muffulettan de pui. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți pepperoncini, piper, pâine de pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până Salam Ai putea urma acest curs principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Muffuletta De Pui, Muffuletta De Pui, și Muffuletta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți roșiile uniform pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 10 minute.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați vinetele și ceapa; sotati 10 minute sau până când vinetele sunt fragede și încep să se rumenească. Se amestecă cimbru și piper; gatiti 1 minut, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de vinete într-un castron mare.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați roșii; gatiti 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă roșiile în amestecul de vinete. Se răcește la temperatura camerei.
Se amestecă măslinele și următoarele 5 ingrediente (prin oțet) în amestecul de vinete.
Tăiați pâinile de pâine franceză pe jumătate orizontal. Goliți jumătățile de sus și de jos ale pâinii, lăsând o coajă groasă de 1/2 inci; rezervați pâinea sfâșiată pentru o altă utilizare.
Întindeți aproximativ 3 linguri amestec de măsline peste jumătatea inferioară a fiecărei pâini. Aranjați puiul uniform pe jumătățile de jos. Pui de Top uniform cu restul de 3 linguri amestec de măsline; acoperiți cu jumătăți de top de pâini. Înfășurați pâinile cu folie de plastic; refrigerați până la 24 de ore.
Tăiați fiecare pâine în 3 bucăți chiar înainte de servire.