Muffuletta Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Un amestec de șuncă, amestec de brânză provolone-italiană, Salam Genova și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Muffuletta Calzones, Muffuletta Dip, și Muffuletta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună legumele murate, următoarele 4 ingrediente și 1 lingură. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
3
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Rulați fiecare piesă într-un cerc de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Așezați 2 cercuri de aluat pe o foaie de copt ușor unsă. Lingura amestec de legume pe partea de sus a cercurilor, amestec mounding pe aluat și lăsând un chenar de 1 inch. Umeziți marginile aluatului cu apă și acoperiți cu 2 cercuri de aluat rămase. Apăsați și sertizați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Tăiați fante mici în vârfuri de aluat pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Periați cu 1 lingură rămasă. uleiul de măsline și se presară cu brânză parmezană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Ulei De Măsline
9
Coaceți la 425 timp de 20 până la 24 de minute sau până se rumenesc.