Muffuletta Brânză La Grătar

Muffuletta brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 125g de grăsime, și un total de 1497 calorii. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână soppressata, ardei prăjiți, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 84 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Sâmbăta cu Rachael Ray-sandvișuri cu șuncă și brânză la grătar în stil Muffuletta, Sandviș Portabella Muffuletta La Grătar, și Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline).
Instrucțiuni
Combinați măslinele, caperele, ardeii, pătrunjelul, giardiniera și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați să tăiați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch.
Transferați într-un castron.
Adăugați oțet și ulei de măsline și amestecați pentru a combina. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați salata de măsline să se odihnească peste noapte înainte de a continua să pășiți
Pentru sandviș: topiți o treime din unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când spumarea dispare.
Adăugați ambele felii de pâine și gătiți, învârtindu-se ocazional, până se rumenesc pal pe partea de jos, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o placă de tăiat prăjită-cu fața în sus.
Așezați o felie de brânză deasupra unei felii de pâine.
Întindeți un strat de salată de măsline peste pâine cu o lingură, apoi acoperiți cu soppressata, mortadella și capicola, urmată de a doua felie de brânză. Închideți sandvișul, cu ambele părți prăjite orientate spre interior.
Topiți încă o bucată de unt în tigaie și reduceți focul la mediu scăzut.
Adăugați sandviș și gătiți, învârtindu-se ocazional, până la adâncime, chiar maro auriu, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați sandwich-ul folosind o spatulă metalică flexibilă.
Adăugați untul rămas. Întoarceți sandvișul în tigaie gătit cu fața în sus. Se condimentează cu sare. Gatiti, vartej ocazional, pana cand a doua parte este adanca, chiar maro auriu si branza se topeste bine, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. The Fableist Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Fabulistul Albarino]()
Fabulistul Albarino
Piersicile strălucitoare cu o răsucire de lămâie-lime vă vor revigora, deoarece grapefruitul vă încapsulează toate simțurile. Honeysuckle adaugă un palat rotund, în timp ce aciditatea strălucitoare menține lumina vinului și complimentează efervescența, perfectă pentru relaxare în timp ce plutiți pe râul leneș.