Muffuletta Brânză La Grătar

Muffuletta Brânză La Grătar
Muffuletta brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 125g de grăsime, și un total de 1497 calorii. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână soppressata, ardei prăjiți, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 84 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Sâmbăta cu Rachael Ray-sandvișuri cu șuncă și brânză la grătar în stil Muffuletta, Sandviș Portabella Muffuletta La Grătar, și Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline).

Instrucțiuni

1
Combinați măslinele, caperele, ardeii, pătrunjelul, giardiniera și usturoiul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați să tăiați până când nu rămân bucăți mai mari de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați oțet și ulei de măsline și amestecați pentru a combina. Pentru cele mai bune rezultate, lăsați salata de măsline să se odihnească peste noapte înainte de a continua să pășiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4
Pentru sandviș: topiți o treime din unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ambele felii de pâine și gătiți, învârtindu-se ocazional, până se rumenesc pal pe partea de jos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Transferați pe o placă de tăiat prăjită-cu fața în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați o felie de brânză deasupra unei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Întindeți un strat de salată de măsline peste pâine cu o lingură, apoi acoperiți cu soppressata, mortadella și capicola, urmată de a doua felie de brânză. Închideți sandvișul, cu ambele părți prăjite orientate spre interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
MortadellaMortadella
8 Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)8 Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9
Topiți încă o bucată de unt în tigaie și reduceți focul la mediu scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați sandviș și gătiți, învârtindu-se ocazional, până la adâncime, chiar maro auriu, aproximativ 5 minute.
11
Îndepărtați sandwich-ul folosind o spatulă metalică flexibilă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Adăugați untul rămas. Întoarceți sandvișul în tigaie gătit cu fața în sus. Se condimentează cu sare. Gatiti, vartej ocazional, pana cand a doua parte este adanca, chiar maro auriu si branza se topeste bine, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Serviți imediat.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. The Fableist Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Fabulistul Albarino
Fabulistul Albarino
Piersicile strălucitoare cu o răsucire de lămâie-lime vă vor revigora, deoarece grapefruitul vă încapsulează toate simțurile. Honeysuckle adaugă un palat rotund, în timp ce aciditatea strălucitoare menține lumina vinului și complimentează efervescența, perfectă pentru relaxare în timp ce plutiți pe râul leneș.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate37
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista