Mucegai De Gelatină Din Boabe
Mucegaiul de gelatină din boabe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 121 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de afine, gelatină de căpșuni, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Applesauce-Mucegai De Gelatină De Fructe De Pădure, Mucegai De Gelatină Fructată, și Gelatină Creier Mucegai.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în sucul de afine fierbinte.
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă soda de club și sucul de lămâie; la frigider timp de 45 de minute sau până se fixează parțial.
Îndoiți în fructe de pădure.
Se toarnă într-o matriță inelară cu 6 căni acoperită cu spray de gătit. La frigider timp de 4 ore sau până la setare. Desfaceți pe un platou căptușit cu salată; umpleți centrul cu fructe de pădure suplimentare, dacă doriți.