Mucegai Cu Mousse De Mandarină Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $3.42 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de portocale mandarine, apă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mandarin Mousse Mucegai, Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați suficientă gheață în apă rece pentru a măsura 1-1/2 căni.
Se adaugă în gelatină; se amestecă până când gheața se topește complet.
Așezați portocalele într-o matriță cu 6 căni pulverizată cu spray de gătit; acoperiți cu 2 căni de gelatină. La frigider 45 min. sau până când gelatina este setată, dar nu fermă.
Între timp, refrigerați gelatina rămasă 45 min. sau până se îngroașă ușor.
Bateți în 2 căni biciul rece până se omogenizează bine.
Se toarnă peste stratul de gelatină în matriță.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
Se serveste acoperit cu restul de bici rece.