Moș de ouă
Reteta Eggnog se poate face in aproximativ 35 de minute . Această rețetă servește 20. Această băutură are 250 de calorii , 6 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați lapte, coniac de caise, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Moșul de Paște cu scorțișoară și ciocolată neagră , Prajitura condimentată cu ciocolată neagră și Cum se prepară batoanele perfecte de ciocolată cu chips de ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, amestecați zahărul, făina și sarea. Se amestecă treptat laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduceți căldura; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în ouă; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul se ingroasa usor si imbraca dosul unei linguri.
Transferați într-un castron mare; se răcește rapid punând vasul în apă cu gheață și amestecând timp de 2 minute. Se amestecă coniacul, romul, bourbonul și vanilia. Se răcește complet. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 3 ore. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna și nucșoara.