Mozzarella, zmeură și zahăr brun Panini

Mozzarella, zmeură și zahăr brun Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 563 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți gem de zmeură, pâine, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Încercați Mozzarella, zmeură și Panini cu zahăr brun, Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri, și Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o presă panini
Preîncălziți presa panini.
Folosind o perie de patiserie, periați pâinea pe ambele părți cu uleiul.
Întindeți 1 parte din fiecare felie de pâine cu gemul de zmeură.
Presărați rozmarinul peste gem.
Tăiați mozzarella în 8 felii.
Așezați 2 felii de brânză pe 4 felii de pâine. Condimentează brânza cu un vârf de sare, dacă folosești.
Așezați feliile rămase de pâine deasupra, cu fața în jos.
Presărați blaturile cu zahărul brun. Apăsați în presă panini timp de 3 până la 5 minute până când brânza s-a topit și pâinea este aurie și crocantă.
Tăiați panini în jumătate și serviți.