Mozzarella proaspătă, roșii uscate la soare și straturi de Prosciutto
Mozzarella proaspătă, roșii uscate la soare și Prosciutto Stratan este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 8,53 USD pe porție. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, parmezan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Paste Cu Roșii Uscate La Soare Și Mozzarella Proaspătă, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la prăjit, amestecând o dată.
Combinați laptele, crme frache și înlocuitorul de ou într-un castron mare, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați roșiile și usturoiul, amestecând cu un bici.
Adăugați pâine; amestecați ușor pentru a combina.
Se toarnă jumătate din amestecul de pâine într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați prosciutto și mozzarella uniform peste amestecul de pâine. Se acoperă cu amestecul de pâine rămas. Acoperiți și răciți 8 ore sau până la noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Se presară uniform cu parmezan.
Coaceți încă 20 de minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 5 minute.