Mozzarella De Vițel

Mozzarella De Vițel
Mozzarella de vițel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 680 calorii. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de vin sherry, făină, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Napolitană "Mozzarellan în Carrozza" {Mozzarella umplute pâine prăjită franceză}, Mozzarellan în Carrozza (sandwich cu Mozzarella prăjită) cu gem Balsamic de afine, și Mozzarellan într-o trăsură: Mozzarellan în Carozza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună 1 cană făină, sare și piper alb într-un vas superficial. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți medalioanele de vițel cu amestecul de făină și scuturați excesul. Se prăjește aproximativ 1 minut pe fiecare parte, doar pentru a se rumeni, dar nu se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Aranjați vițelul într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Presărați brânza mozzarella deasupra. Curățați tigaia de vițel și topiți untul cu 1/2 cană de sherry la foc mic. Într-un castron mic, amestecați cele 3 linguri de făină cu 3 linguri de sherry și amestecați în tigaie. Continuați să bateți la foc mic până când amestecul este îngroșat. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
6
Se toarnă sosul de sherry peste vițel și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SosSos
VitelVitel
7
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și lipicioasă. Sosul va fi curgător. Înmuiați-l cu pâine italiană!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista