Mozza Mediteraneană-Pui

Mozza Mediteraneană-Pui
Mozza-pui mediteranean este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 40 de calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 28. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella cu lapte, piept de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mozza-Benzi De Pui, Sandvișuri Mozza-Pui La Grătar, și Paste Din Grâu Integral Cu Anghinare, Pui Fript Și Mozza Afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pui; acoperiți tigaia cu capac. Gatiti 5 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până când puiul este gata (165F), adăugând ceapă și dovlecei după 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați dressing, roșii și măsline; acoperi. Gatiti la foc mediu-mic 2 min. sau până se încălzește; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4
Se acoperă cu brânză; gatiti, acoperit, 2 min. sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții28
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista