Mozaic Cremos De Tort Cu Fructe De Pădure
Această rețetă face 30 de porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, topping Cool Whip lite biciuit, tort de grăsime redusă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort "Gris" De Nucă De Cocos Fără Gluten (Mozaic Comestibil), Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac, și Mosaic JELL-O pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 2-1 / 2-qt. bol cu folie de plastic; pulverizați cu spray de gătit.
Tăiați tortul în 12 felii. Tăiați crustele; aruncați. Vas de linie cu felii de tort, tăiere pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată în bol 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece.
Scoateți 1-1 / 2 căni de gelatină; așezați într-un castron mare. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Între timp, se toarnă gelatina rămasă peste tort în castron.
Se amestecă toppingul bătut în gelatină îngroșată. Rezervați 3 zmeură pentru garnitură. Amestecați ușor fructele de pădure rămase. Lingura peste tort în castron. Dați la frigider 4 ore sau peste noapte până când este ferm.
Inversați vasul pe placa umezită; agitați pentru a slăbi gelatina. Scoateți ușor vasul.
Îndepărtați folia de plastic.
Garnisiți cu 3 zmeură rezervate și mentă proaspătă, dacă doriți.