Mozaic Cremos De Tort Cu Fructe De Pădure

Mozaic Cremos De Tort Cu Fructe De Pădure
Această rețetă face 30 de porții cu 65 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, topping Cool Whip lite biciuit, tort de grăsime redusă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort "Gris" De Nucă De Cocos Fără Gluten (Mozaic Comestibil), Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac, și Mosaic JELL-O pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 2-1 / 2-qt. bol cu folie de plastic; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Tăiați tortul în 12 felii. Tăiați crustele; aruncați. Vas de linie cu felii de tort, tăiere pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă apa clocotită în amestecul de gelatină uscată în bol 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scoateți 1-1 / 2 căni de gelatină; așezați într-un castron mare. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Între timp, se toarnă gelatina rămasă peste tort în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se amestecă toppingul bătut în gelatină îngroșată. Rezervați 3 zmeură pentru garnitură. Amestecați ușor fructele de pădure rămase. Lingura peste tort în castron. Dați la frigider 4 ore sau peste noapte până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Boabe MixteBoabe Mixte
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Inversați vasul pe placa umezită; agitați pentru a slăbi gelatina. Scoateți ușor vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Garnisiți cu 3 zmeură rezervate și mentă proaspătă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista