Mousse Mexicană "Ciocolată Caldă"
Mousse-ul Mexican "ciocolată caldă" ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,37 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 481 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de latte Chai condimentată, gălbenușuri de ou, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 18%. Încercați Mousse Mexicană De Avocado Cu Ciocolată, Mousse de ciocolată mexicană cu rom ars, și Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata tocată într-un castron mare de sticlă.
Combinați pudra de chai și laptele într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu.
Se toarnă amestecul de lapte cald peste ciocolată; se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Pune deoparte.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand continuu.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare la viteză mare cu un mixer electric 3 minute sau până când devin palide și se dublează. Adăugați treptat sirop de zahăr, bătând 4 minute sau până se îngroașă ușor. Treceți treptat în ciocolată topită.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile de ou și frișca în amestecul de ciocolată.
Completați fiecare porție cu o păpușă de frișcă îndulcită și un băț de scorțișoară.
Se presară cu zahăr scorțișoară.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.