Mousse De Tofu De Ciocolată
Mousse de Tofu de ciocolată ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 15 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 76 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână căpșuni, pudră de cacao, ciocolată semi-dulce de brutar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse de tofu cu ciocolată nu-mi vine să cred, Mousse De Ciocolată Tofu, și Mousse De Tofu De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata și laptele într-un castron cu microunde. Cuptor cu microunde pe mediu (50%) 2 minute, amestecând după fiecare minut.
Adăugați pudră de cacao; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de ciocolată în recipientul blenderului.
Adăugați tofu; acoperi. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare.
Adăugați cremă de marshmallow; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Acoperă.
Se dă la frigider 3 ore sau până se răcește. Completați fiecare porție cu 1/2 cană de căpșuni.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.