Mousse de somon este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 42 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de boia de ardei, ceapă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mousse de somon cu icre de somon și crudite, Mousse De Somon, și Mousse De Somon.
Instrucțiuni
1
Presărați gelatina peste 2 linguri de apă rece într-un bol mic; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se adaugă 1/4 cană de apă clocotită, amestecând cu un bici până se dizolvă gelatina; se răcește 15 minute. Se amestecă ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru), amestecând cu un bici. Se răcește 20 de minute sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bomboane Runts
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Puneți brânza de vaci într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați amestecul de gelatină și maioneza; procesați până se combină bine. Se amestecă amestecul de brânză într-un castron mare; ori în somon și mărar tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Bomboane Runts
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Înveliți o tigaie de pâine cu 4 căni sau o matriță metalică cu spray de gătit; tapetați cu folie de plastic. Se amestecă amestecul de somon în tigaia pregătită; acoperiți cu folie de plastic. Se răcește peste noapte sau până se fixează. Răsturnați tigaia pe un platou; îndepărtați folia de plastic.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.