Mousse De Scoici
Această rețetă face 40 de porții cu 17 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, coji de phyllo și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Conopidă umplută cu șofran și Mousse de scoici, Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați scoicile în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 4 până la 5 ori.
Adăugați albușurile de ou și pulsul până când sunt combinate. Răzuiește părțile laterale ale bolului și adaugă sarea, piperul, nucșoara, coaja de lămâie și pătrunjelul. Puls pentru a încorpora. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet toată crema. Răzuiți părțile laterale ale bolului 1 ultima dată, puneți capacul la loc și rulați încă 5 secunde.
Așezați mousse-ul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă cu fermoar, cu vârful tăiat și țeava în cochilii mini phyllo.
Coaceți timp de 10 minute. Se lasă să se răcească cu 2 până la 3 minute înainte de servire.