Mousse De Scoici

Mousse De Scoici
Această rețetă face 40 de porții cu 17 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, piper, coji de phyllo și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Conopidă umplută cu șofran și Mousse de scoici, Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați scoicile în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 4 până la 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați albușurile de ou și pulsul până când sunt combinate. Răzuiește părțile laterale ale bolului și adaugă sarea, piperul, nucșoara, coaja de lămâie și pătrunjelul. Puls pentru a încorpora. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet toată crema. Răzuiți părțile laterale ale bolului 1 ultima dată, puneți capacul la loc și rulați încă 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați mousse-ul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă cu fermoar, cu vârful tăiat și țeava în cochilii mini phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Coaceți timp de 10 minute. Se lasă să se răcească cu 2 până la 3 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista