Mousse de muștar pentru șuncă
Mousse de muștar pentru șuncă este un fără gluten rețetă cu 2 porții. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 855 calorii, 17g de proteine, și 52G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ouă, gelatină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders.
Instrucțiuni
Se dizolvă gelatina în 2 linguri de apă rece; puneți într-un blender cu zahărul, muștarul, sarea, oțetul și 1/3 cană de apă. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați ouăle și amestecați din nou până se omogenizează.
Așezați un vas de amestecare peste o oală cu apă clocotită.
Se toarnă amestecul de muștar în castron. Gatiti si amestecati pana se ingroasa ca o crema.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Bateți frișca într-un bol separat cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de muștar. Ungeți ușor o matriță cu inel de 1 litru; turnați amestecul în matriță. Se răcește la frigider peste noapte.