Mousse De Migdale Prăjite Cu Ciocolată Torte

Mousse De Migdale Prăjite Cu Ciocolată Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați mousse de migdale prăjite cu ciocolată. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Un amestec de zmeură, lapte, napolitane de ciocolată nilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort De Migdale Prăjite Cu Ciocolată, Mousse De Ciocolată Torte, și Mousse De Ciocolată Torte.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatina peste apă rece într-o cratiță mică; lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic 2 minute sau pana cand gelatina este complet dizolvata, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați laptele, zahărul, cacao și vanilia în blender sau în recipientul pentru robotul de bucătărie; capac. Amestecați bine. Adăugați treptat amestecul de gelatină prin capacul de alimentare, procesând până când este bine amestecat; se toarnă în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1-1 / 2 căni din toppingul biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Acoperiți și refrigerați 1 oră sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Linia de jos și partea laterală a 9-inch springform pan cu 35 de napolitane. Lingura amestec de ciocolată îngroșat în tigaie căptușite; capac. La frigider 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Tăiați restul de 4 napolitane în jumătate. Top torte cu restul de 1/2 cană topping biciuit, migdale, zmeură și napolitane înjumătățite chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista