Mousse De Lămâie
Mousse de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 424 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gălbenușuri de ou, coajă de lămâie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cupcakes Cu Lămâie Cu Glazură De Mousse De Lămâie, Plăcintă Cu Mousse De Lămâie, și Mousse De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți un cazan dublu de dimensiuni medii peste apa care fierbe. În castron de cazan dublu, combinați zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se amestecă până se combină.
Adăugați ouăle și gălbenușurile de ou și bateți constant până când amestecul s-a îngroșat și s-a întunecat la culoare, iar un termometru citește 160 de grade, aproximativ 6 minute. Luați cașul de lămâie de pe foc, acoperiți și răciți la frigider până se răcește.
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea până se formează vârfuri medii-rigide. Scoateți cașul din frigider și pliați într-o păpușă mare de cremă. Îndoiți restul de frișcă, până când nu rămân dungi.