Mousse De Dovleac Praline Cornucopii
Mousse de dovleac Praline Cornucopias necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 815 calorii. Această rețetă este plăcută de 656 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, lapte, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cornucopii de foietaj cu Mousse de dovleac-nucă de cocos, Mousse De Lămâie Cornucopii, și Mousse De Dovleac Praline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înfășurați fiecare con strâns în folie de aluminiu, acoperindu-l complet și introducând orice exces de folie în cavitatea conului. Pulverizați conurile de folie cu spray-ul de gătit.
Presărați făina pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Tăiați foaia de patiserie de-a lungul marcajelor de pliere pentru a forma 3 dreptunghiuri.
Tăiați fiecare dreptunghi pe lungime în 4 benzi, făcând 12 benzi în total.
Apăsați capetele a 2 benzi de patiserie împreună. Începând de la capătul ascuțit al conului, înfășurați banda de patiserie în jurul a 1 con, marginile de patiserie ușor suprapuse (banda nu va ajunge în partea de jos a conului). Pulverizați conul de patiserie cu spray-ul de gătit și presărați cu 1 linguriță de zahăr.
Așezați conul de patiserie pe o parte, cu capătul benzii orientat în jos, pe o foaie de copt. Repetați cu fâșiile de patiserie rămase.
Coaceți timp de 15 minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Lăsați produsele de patiserie să se răcească complet pe foaia de copt de pe un suport de sârmă. Scoateți cu grijă conurile de folie din patiseria coaptă.
Bateți laptele, amestecul de budincă, dovleacul și scorțișoara într-un bol mediu cu un tel până când amestecul se îngroașă.
Bateți smântâna grea într-un castron mediu cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de dovleac. Lingurați sau introduceți amestecul în conurile de patiserie.
Amestecați toppingul de caramel și nucile pecan într-un castron mic.
Așezați produsele de patiserie pe farfurii de servire și stropiți cu amestecul de caramel.