Această rețetă face 6 porții cu 392 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, gingersnaps, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse De Dovleac Parfaits, Mousse De Dovleac Congelat Parfaits, și Parfum De Mousse De Dovleac Vrăjitor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cană, dizolvați amidonul de porumb în 1 linguriță. apă. Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, combinați dovleacul, 1/2 cană smântână, zahăr brun, sirop de arțar, condimente și sare. Gatiti, amestecand constant, timp de 5 minute, pana se dizolva zaharul. Se amestecă amestecul de amidon de porumb, se aduce doar la fierbere, se reduce focul la minim și se gătește, amestecând, timp de 2 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Arțar
Amidon De Porumb
Dovleac
Condimente
Cremă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
2
Într-un castron răcit folosind bătătoare răcite, bateți restul de 1 cană smântână și extract de vanilie până se formează vârfuri ferme. Îndoiți 1/3 de frișcă în amestec de dovleac pentru a ușura, apoi pliați în crema rămasă până când nu rămân dungi. Împărțiți jumătate de mousse între boluri sau pahare de servire și presărați cu jumătate de pesmet. Repetați cu mousse și firimituri rămase. Acoperiți și răciți 4 ore sau până la 1 zi.