Mousse De Ciocolată-Tort De Zmeură
Mousse de ciocolată - tortul cu zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 84 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 417 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de amestec de prăjituri alimentare betty devil, frișcă, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Mousse De Zmeură Cu Ciocolată, Tort Cu Mousse De Ciocolată-Zmeură, și Tort bogat cu mousse de ciocolată cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 9 sau 8 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Se răcește în tigăi 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1/2 cană de frișcă descoperită la 45 până la 60 de secunde; se amestecă până se omogenizează și se topește. Dați la frigider 15 până la 30 de minute sau până se răcește.
Într-un castron mare, bateți restul de 1 cană de frișcă și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până când amestecul începe să se îngroașe.
Adăugați ciocolată topită. Bateți până se formează vârfuri rigide (nu exagerați sau amestecul va începe să pară coagulat).
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
Răspândiți gemul de zmeură peste stratul de tort.
Întindeți un strat gros de 1/2 inch de amestec de ciocolată peste gem.
Tăiați 1/2 cană de zmeură în jumătate; apăsați în amestecul de ciocolată. Se acoperă cu alt strat de tort, cu partea rotunjită în sus; apăsați ușor. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu amestecul de ciocolată rămas. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu aproximativ 10 minute înainte de servire.
Se ornează cu zmeura și bomboanele rămase.
Se presară cu cacao. A se păstra ușor acoperit la frigider.