Mousse De Ciocolată La Cuptor

Mousse De Ciocolată La Cuptor
Mousse de ciocolată la cuptor este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 157 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 52 de minute. Cap la magazin și ridica apă, zahăr, strop de sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor, Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor, și mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați cacao și espresso, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Pudră De CacaoPudră De Cacao
4
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bomboane de ciocolată; amestecați ușor până când amestecul este neted. Se amestecă coniac și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați să stea 10 minute; se amestecă ocazional.
8
Combinați ouăle, albușurile, zahărul și sarea în vârful unui cazan dublu, amestecând cu un tel. Gatiti peste apa clocotita pana cand un termometru ajunge la 115 (aproximativ 2 minute), amestecand constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
9
Așezați amestecul de ouă într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi, moi (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Se amestecă ușor o treime din amestecul de ouă în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de ouă rămas. Îndoiți ușor în topping biciuit. Puneți aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 8 inci acoperită cu spray de copt, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Spray De CoptSpray De Copt
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
11
Coaceți la 350 timp de 27 de minute sau până aproape setat (centrul nu va fi ferm, dar se va seta pe măsură ce se răcește). Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
12
Sau folosiți frișcă: dacă înlocuiți o cantitate egală de frișcă cu toppingul biciuit, veți adăuga 62 de calorii, 7G grăsime și 2G grăsime sat la fiecare porție. De asemenea, va trebui să coaceți mousse-ul cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 52 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista