Mousse De Ciocolată La Cuptor
Mousse de ciocolată la cuptor este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 157 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 52 de minute. Cap la magazin și ridica apă, zahăr, strop de sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor, Tort De Mousse De Ciocolată La Cuptor, și mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță mică.
Adăugați cacao și espresso, amestecând până se omogenizează.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați bomboane de ciocolată; amestecați ușor până când amestecul este neted. Se amestecă coniac și vanilie.
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un castron mare.
Lăsați să stea 10 minute; se amestecă ocazional.
Combinați ouăle, albușurile, zahărul și sarea în vârful unui cazan dublu, amestecând cu un tel. Gatiti peste apa clocotita pana cand un termometru ajunge la 115 (aproximativ 2 minute), amestecand constant cu un tel.
Așezați amestecul de ouă într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi, moi (aproximativ 5 minute).
Se amestecă ușor o treime din amestecul de ouă în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de ouă rămas. Îndoiți ușor în topping biciuit. Puneți aluatul într-o tigaie cu formă de arc de 8 inci acoperită cu spray de copt, răspândindu-se uniform.
Coaceți la 350 timp de 27 de minute sau până aproape setat (centrul nu va fi ferm, dar se va seta pe măsură ce se răcește). Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Sau folosiți frișcă: dacă înlocuiți o cantitate egală de frișcă cu toppingul biciuit, veți adăuga 62 de calorii, 7G grăsime și 2G grăsime sat la fiecare porție. De asemenea, va trebui să coaceți mousse-ul cu aproximativ 5 minute mai mult.