Mousse De Ciocolată Franceză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de ciocolată franceză. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 504 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Dacă aveți ciocolată de copt semidulce, extract de vanillan, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, Mousse De Ciocolată Franceză, și Mousse De Ciocolată, Stil Francez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciocolata și untul într-un bol rezistent la căldură și așezați-l peste o cratiță care conține apă abia fierbinte (sau folosiți un cazan dublu). Topiți ciocolata și untul împreună și amestecați cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Adăugați gălbenușurile de ou în ciocolată, 1 câte 1, bătând cu un bici până se încorporează. Pune deoparte.
Într-un alt bol, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați crema de tartru și continuați să bateți. Treceți treptat în 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Bateți smântâna grea într-un bol răcit până când începe să se spumeze și să se îngroașe.
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr și vanilie. Continuați să biciuiți crema până când deține vârfuri moi.
Îndoiți treptat și ușor albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a-l ușura. Apoi, pliați delicat în frisca. Aveți grijă să nu lucrați peste mousse. Împărțiți mousse în 4 pahare individuale. Acoperiți și răciți câteva ore.
Garnisiți cu frișcă și așchii de ciocolată înainte de servire.